Gadis ogos bercerita ;_;

Blog facebook Twitter skin


Alhamdulilah :')
Wednesday, July 3, 2013, 10:13 PM

hai, alhamduilah, sekarang followers dah ramai, kot. semua ni disebabkan oleh blogger-blogger yang baik hati lagi peramah yang tolong asma, tengok cbox tu. dieorang tak henti-henti nak bantu asma, terima kasih banyak-banyak kepada blogger-blogger sekalian, asma hargai pertolongan korang. act, followers widget tu dah tak boleh guna, asma tak tahu kenapa, ada yang suruh add gadjet>more gadget>follower, asma dah buat, but gadget followers tu tak boleh tekan, then, asma buat lagi, lagi dan lagi, ye dah jadi tapi guna google+ je. Alhamdulilah, thankyouu sangat-sangat, hehe.

 okay now asma nak cerita sikit pasal kat sekolah semalam, ada geng-geng budak perempuan yang gedik, hishh, entah kenapa dia tiba-tiba cari pasal ngan asma ngan kawan-kawan asma, die cakap asma gedik, then dieorang tulis kat dinding tangga kelas asma ''x yh nok gedik sangt lh 1 sina weyhh !!'' eh, aku tak takut pun ngan minah-minah mcm kaurang ni, dah la guna AyaWtz rEmpitZZ. haha, kawan asma, auji, zanah, syaasya, timoh, ain, takut ngan geng dieorang sbb, normallah, junior memang takut ngan senior kan? herh. mengedik je dieorang tuh, berlagak ganster you know? ganster lah sangat, ganster taik kucing mu :3 nak je aku tarik-tarik tudung sekolah kau tu, but aku terfikir jugak, kalau aku buat tu, tak ke besar lagi hal ni? macam Hisyam cakap, sape yang menang tu, die yang kene hukum, so kite biar je die menang DULU. betul Hisyam cakap. hehe. tapi kalau korang buat hal lagih, kakiku di mukamu okey? jangan nak carik pasal ngan aku. bukan ape, asma tak suke gaduh-gaduh ni act, apalagi ngan orang tua dari asma, tapi dieorang dah kurang ajar. bukan geng asma jek die buat centu, semue kelas asma, 1 sina, 1 khaldun pun kene jugak. geng die tu membatak je tahu? okey lah. tak payah nak fikir sangat. dieorang acah bajet je tu. okey peeps, byebye. assalamualaikum :)

|