Gadis ogos bercerita ;_;

Blog facebook Twitter skin


le instagram --'
Monday, June 17, 2013, 7:14 PM




annyeonghaseyo makan sayur chingu ;)
harini asma nak tanya korang, ada insta tak? kalau ade, tinggalkan username korang di cbox ok? asma nak follow. for your information, <- gedik -_-, asma newbie tau. ni usernam asma, kalau rajen, follow ok? @asma_azera. i'll follow u back. mcm mane asma boleh buat insta ni? haha. tudiaa <- eh, macam ImAn Syipoo pulak. ha, asma buat insta ni sbb nak follow gd, taeyang, seungri punye insta je. *music kuakuakua* ye. betul tu. haha. act, asma tak tahu apekebende insta ni setelah dok main-main 24 jam, 24 jam? eh, takde okey. tak sampai 24 jam pun. haha. k, continue, baru asma paham. hahahahaha. k tak lawak, just nak melawak je -_- do follow asma okey? In Sha Allah i'll follow bck. ok. byebyebye~

|