Gadis ogos bercerita ;_;

Blog facebook Twitter skin


❥ Happy Father's Day ❥
Saturday, June 15, 2013, 9:29 PM





hi and annyeonghaseyo all my stalkersss. today i wanna say happy fathers day to my father, Mansuri Bin Suhnan and to all fathers around the world. termaksud my father in law, ayah gd, taeyang, daesung, top, seungri. haha. berlagak -____-  tanpe seorang ayah, sapelah saye ni, kan? act, asma bangga jadi anak abah, even asma ni degil, tak dengar cakap, tapi abah sabar je dengan asma. jujur asma cakap, abah memang ohsem !! tak pernah pukul asma, kalau asma buat salah, abah cuma tengking je tak pernah pukul asma. now asma nak cerita pasal abah asma pulak ok? abahh asma seorang yang tegas, even die tegas, die tak pernah nak hukum asma tau? tak macam ayah lain <- adodo ._. continue, seorang yang berasal dari Sentul, Kuala Lumpur. Umur dah 62 tahun skrg. pernah bekerja di Tanjung Rambutan, Ipoh as a komando, 69 komando. now dah pencen. dear dad, the greatest gift i ever had came from god, i called him, DAD :') k la tanak cite pepanjang. sampai sini jekk ok? byebye.







|