Gadis ogos bercerita ;_;

Blog facebook Twitter skin


again again and again :')
Thursday, June 20, 2013, 9:33 AM


heyyo chingus. lama kan asma tak update entry baru. yea, lama, dh 2 hari. lamanya, hm. k, whatsup? ''again again and again :')'' lol, mcm sedih je tittle, kan? yea ._. sedih kut. al-kisah sorang boy ni, yang sangat gila gila dan gila, asma suka dia, and i dont know y. ya allah, kenapa perasan aku macam ni? cemburu gila bila tengok dia tweet ngan perempuan lain. hm, sumpah sedih gila tengok dia tweet ngan perempuan lain. asma, sabar ok? i know you strong. stay strong. dia tahu asma suka dia, tapi dia buat taktau, yea, inilah lelaki. haha. bagos kan lelaki mcm ni? b*bi je. haha. lol, ape salahnya kalau awak cakap something kat saya? likes ''sorry, saya tak suka awak'' , ''sorry, saya dah ada makwe'' , ''sorry, awak tak cantik'' yea. takpe, saya terima. kompem, kalau awak buat centu, i'll forget you and biarkan awk bahagia ngan org lain. kan? esh, aku ni, kecik lagi dah pandai yea? haha. biarlah dia ngan hidop dia. asalkan dia bahagia, right? ok bye assalammualaikum :') dear you, i wish you happy with your partner, i do not want to disturb you again. i hope you can take care yourself. thankyou for everything dear :')

|