Gadis ogos bercerita ;_;

Blog facebook Twitter skin


Meet my beloved sister :*
Saturday, May 18, 2013, 8:31 PM
Yee. Kita berjumpa lagi di rancangan Jalan-Jalan Cari Makan episod minggu ini <- Jalan-Jalan Cari Makan? Kepala bananananana kau! Haha. Jokes. Yeah tittle asma harini, ''meet my beloved sister'' siapa dia tuu? jyeahh, nama dia Shatul. Yeee, asma sayang akak Shatul sangat-sangat. Want to know why i love she very much? Sebab dialah orang yang faham asma selama ni. Acece, dia lah yang suka buat asma ketawa, happy. She always give advice to me. We begin to know since, arghh! tak ingat, *mianhae*. But i think i knew she long ago >.< Dia sangat baik, friendly, cute, playful. Nak tahu? masa asma pergi Kuantan to searching k-pop goods, dia lah yang jadi map, tahu map? yeahh peta untuk asma cari kedai tuu. Haha, tak lawak -____- Masa tu akak Shatul busy, kiteorang just main mesej je. Haha, sokay lah dear. Asalkan dah jumpa. kan?. Haha, tapi yang sedih, kiteorang tak jumpa T______T Kak Shatul busy dengan kerja dia. Maybe next time yahh? Asma memang nak jumpa akak sangat-sangat, nak ambik gambar, makan-makan, jalan-jalan, shopping-shopping <- akak belanja xD haha jokes, maybe? oh yeah oh yeah ;p Dear akak Shatul, i love you very much. Thanks for being my sister when i'm happy, even when i'm sad and forever, please do not leave me. I like to have sister like you! Saya dah anggap kakak macam kakak saya sendiri, sebab kakak kandung saya tak macam kakak. Thank you so much! :* Sekian ...


Pink itu dia :* Aumm 

|