Gadis ogos bercerita ;_;

Blog facebook Twitter skin


2ne1's CL solo mv debut
Thursday, May 23, 2013, 9:22 AM
Kwon JiYong - Lee Chaerin  -  Dong Young bae


Yeahh! now i'm back with HOT news today. well, i know 
BIGBANG's G-Dragon and Taeyang has confirmed that they'll help CL from 2ne1 become part character in her new solo mv. 2NE1's CL has officially changed the English title of her solo debut song to "The Baddest Female". the track was previously called "Bad Girl" and it was announced that her first solo song will be an intense hip-hop song in dub-step genre added up with a “dougie style” in it. CL awesome right? Ye, nae i know it, and that's why asma minat die. YG family ni dah buat asma gile tau tak? Yang MichiGO tu dah dubstep dah katannya saniah, yeahh! saniah betul. tak sabar gile mey nak tengok mv die yg awesome tu. *memandai je aku ni* ehh, betul k, mv YG family sume awesome-awesome ;p up to you la kalau tak percaye.


2NE1 CL's photo teaser for her solo debut 



 haha, now nak story mory pasal GD OOOAK Tour pulakss, ahhh! what happen with my husband's leg? omg! *gediknya* kenape ngan kaki kau syg? accident? eh padam muke! *aceh, gurau je. letak la balik pistol tu VIP!! i'm just joking, don't being serious at all -_-* haha. ololo, husband aku accident la, his leg got injury :(  and, die berjalan pakai tongkat. dear, you looks like too old T____T but, there's no problem to me. right babeh? dear my oppa, get well soon yahh? i hope you get better soon. tulaa, jangan excited sangat nak buat concert tu, haha. kan da kene. next time, please be careful, jngn buat asma risau, haha adess. now, denga cite Gd dah elok, die dah boleh buat reaksi comel die dekat stage. i'm very proud of you my dear!! walaupun kaki gd tak berape nak sembuh lagi, tapi die buat leklek je. proud to be VIP yah all? mase tu asma tengok vid fancam yg OOOAK punye tour, die tak letak hd lagi, same ade kat Hong Kong or Biejing and Taiwan. tak ingat tour kat mane, die dah boleh baling tongkat die tu. bangga k bangga. dan sekarang, vid fancam tuk tour tu dah banyak keluar, asma daa tengok tau. VIP, bile lagi nak tengok? nak tengok tak? tekan sini . ok dah, sampai sini je. i'm wanna sleep right now. G-Night!



|