Gadis ogos bercerita ;_;

Blog facebook Twitter skin


I love gd fashioned ways ^-^
Friday, May 3, 2013, 12:15 PM
aritu kan, asma ade bace blog VIP indon ni, cool lah blog die. then scrool down, ternampak entri, tittle ''100 facts about g-dragon'' *post entri about my husband uhh?* haha ;p click la, then bace-bace, sampai facts numb berape entah, tak ingat, maklum da berumur belasan, tahunan, ribuan, ratusan, err? nyanyuk maybe. dia ''cakap'' gd suka fesyen, yey, 1 facts more sama macam gd, haha, asma suka fesyen jugakk! betui ni, tak main-main :3 antara baju yg gd suka pakai ialah jenama Marc Jacobs dan Christian Louboutin for shoes. patutlah gd suka baju ngan kasut jenama nih, memang style lahh, suka lah pulak -..-  memang cenggini (Y) la kalau tengok kasut ngan baju buatan dieorang uhh. adudu, berkenan pulak. macam kene heart attack bile tengok *ambuii* melampau da tu. memang cair lah kot -.- antara kasut yang jadi ''pujaan hati'' asma ialah yang ini :-



*christian louboutin*
 
                                          

       
dad, can i have this? please? abah baik :3

baju&seluar pulak :-

                                                                      *Marc Jacobs*






|