Gadis ogos bercerita ;_;

Blog facebook Twitter skin


Hari yang paling happy kat SMKSP ~
Wednesday, May 15, 2013, 8:37 AM
Buing Buing ~ Dia saya punya, jangan amik tau xD kan gd? tudiaa, die angguk xp

Hi VIPs! What's upp? Hari ni hari paling happy bg asma kat Smksp, best xD. Nak tahu? Asma kene nyanyi lagu untuk hari guru esok, then kiteorang buat practise, kat sekolah tadi 15/5/2013. Yang datang, tak ramai sangat, yang datang -> Hakimi, pika, aiman zikri, aiman gemuk xD, hadi gile, asyraf, hafiz, zikri ketua cap ayam ;p, faisal, helmi, aina, amirah, ain, fatimah, aisyah, syamiza, izni, intan, lastttttttttt one, abang aina. Abg aina, die lah yg jadi leader tadi. Garang gile, tapi cekap aww. Act first tu, mase balik sch, aina suruh datang kat sch, pukul 4:30, die ckp nak buat practise untuk besok. Yeah, asma ikut je budak kecik tu, lepastu asma ngan abah g ambik kawan, fatimah ngan ain, act rumah dieorang dekat je ngan rumah asma, g sesame je. Sampai sch pukul 4 lebih lah, masuk waktu, solat jap kat surau sekolah, mase tu sejuk gile, dah macam kat Korea jahh ;p. nak hujan, langit mendung je, tapi best, main kejar-kejar kat luar tu, memang tak boleh lupe lah kenangan ni, bestt. Then, semue kumpul-kumpul kat tapak perhimpunan, start practise, ade sekali, asma salah lirik, haha, maluu doe, gelak-gelak, tak boleh nyanyi, sakit perut ~ haha, lepas abis practise, asma balik jalan kaki dengan fatimah, ain, aina, izni, abang aina. Penat-penat pun best. And, the end! Btw Dear member-member, aku takkan lupekan kenangan ni sampai bile-bile. Gambar? Tak bawak kamera lah, abis tu, excited sangat, but don't worry, aina ade bawak kamera tadi, abg die sempat snap, i will post later, tapi entri lain okey? sekali dengan sambutan hari guru kat sch. byebye ^_^

|