Gadis ogos bercerita ;_;

Blog facebook Twitter skin


G-Dragon's One Of A Kind Tour will vibrate Malaysia ~
Monday, May 13, 2013, 12:14 AM
The first thing asma nak cakap ialah asma nak pergi G-Dragon's One Of A Kind Tour 2013 !!! :( sumpah jealous with fans yang boleh pergi. teringin gila woi! mak, abah. please, merayu sangat nak pergi. merayu gila bab*, s*al, c*bai, celaka, babeng, neraka, jumaat, sabtu, ahad, isnin, selasa, rabu, khamis, laknat dah ni :( please lahh. biar lah duduk kat zone belakang sekali pun. sanggup ke tengok anak awak ni menangis sampai mata bengkak? dah macam sore eyes ni? mom told me to be independent? right? mana nak cari duet? kumpul? err? -_- mak tolonglahhhhhhhhhhh :(  nak pergi sangat-sangat, haihh -_-.  eomma, jebal !!!! mak kan aleumdaun, gwyiyeoun :( hmm. k byee :'(

|