Gadis ogos bercerita ;_;

Blog facebook Twitter skin


Awesome Day
Friday, May 31, 2013, 8:39 AM
yeah. hari ni 31/5/13 iklan Kakaotalk yang bigbang promote dah keluar, seriously excited gila. dulu, tengok kat youtube jahh. but, dulu sherina dari Indon kot, now yuna si kepale turban tu, but, lawa keyhh. dear yuna, awk kacau husband saya, saya lempang awak. haha. joke jela, act as bangga ngan yuna, sbb yuna boleh ft ngan bigbang ok. haha and tadi, adik as ngan kawan die dah menggila sbb KakaoTalk ni xD kalau korang rajin nak bace komen-komen ni, pandai-pandai lah carik sendiri yang mane start sampai end. haha. as pun tak ingat nak edit. sorry. ok sampai disini jee. byeeeee~ 



ni je ingat, yang mule-mule start XD




stat ni as buat mase mule-mule tengok iklan tu kelua, *kunci sbb buat felling tak jadik, pasrah je*






|