Gadis ogos bercerita ;_;

Blog facebook Twitter skin


Tuto will came ~
Friday, January 4, 2013, 8:18 AM
My tabi <3
Assalammualaikum ~

Heyhey! Lame tak hapdate entri belog lah, rindu Asma tak? Rindu? Ouh *Terharu kejup, haha.
Agak sedih ye arini sebab takleh vote fer gd banyak kali, had die 19 kali sehari. Herhh, pasrah. Tapi takpe, Asma sempat lagi promote all vip's member yang Asma kenal tuk vote fer our leader. Tak all puns sebenarnye, haha. Merapu kan entri Asma arini? Sebenarnye takde idea nak hapdate pasal ape, hm. Okay, Asma putuskan lepas ni akan ade tuto yang Asma akan buat. Kalau Asma buat ape-2 tuto, korang comment lah ape yang kurang tu. Okay lah dear, Asma da nak tido nih. Letih lah sekolah, hm,
kesian-2 kot hehe. K la, bye-2


: Thanks Fer Reading :
 : Bigbang Vip Belog :




|