Gadis ogos bercerita ;_;

Blog facebook Twitter skin


Menggila with siblings
Saturday, August 3, 2013, 7:07 PM

                                             ASSALAMUALAIKUM


                                           






hai yall! arini asma takmo cakap pepanjang, just nak post pic. btw, to pemenang topup GA by nur nabilah, and GA by Misha, asma nak mintak maaf, sbb asma dah lama tak online, mungkin lama korang tunggu topap, *sponsor* insyaAllah asma akan reload kan secepat mungkin :)

Pemenang yang akan direload topup :-

1. Aina Nabila - Nur nabilah
2. Fitri Kamal - Nur nabilah
3. Sabrina SA - Misha

P/S : Asma *hijau* Kakak *koko* Adik *Purple* and abang *biru*
Follower widget di blogskin *2013*
Friday, July 12, 2013, 8:32 AM


harini asma nak buat follower widget, jom usaha.

1. Log in
Dashboard Template HTML

2. Copy code bawah ni

<script type="text/javascript" src="http://www.google.com/friendconnect/script/friendconnect.js"></script>
<!-- Define the div tag where the gadget will be inserted. -->
<div id="div-5359414999092954127" style="width:210px;border:0px solid #444;"></div>
<!-- Render the gadget into a div. -->
<script type="text/javascript">
var skin = {};
skin['BORDER_COLOR'] = 'transparent';
skin['ENDCAP_BG_COLOR'] = '#f3e4ca';
skin['ENDCAP_TEXT_COLOR'] = '#000000';
skin['ENDCAP_LINK_COLOR'] = '#000000';
skin['ALTERNATE_BG_COLOR'] = '#f3e4ca';
skin['CONTENT_BG_COLOR'] = '#f3e4ca';
skin['CONTENT_LINK_COLOR'] = '#000000';
skin['CONTENT_TEXT_COLOR'] = '#000000';
skin['CONTENT_SECONDARY_LINK_COLOR'] = '#000000';
skin['CONTENT_SECONDARY_TEXT_COLOR'] = '#000000';
skin['CONTENT_HEADLINE_COLOR'] = '#333';
skin['NUMBER_ROWS'] = '3';
google.friendconnect.container.setParentUrl('/' /* location of rpc_relay.html and canvas.html */);
google.friendconnect.container.renderMembersGadget(
{ id: 'div-5359414999092954127',
site: '09655564218786985537' },
skin);
</script>

3. paste kat mana yang nak letak
contoh : sidebar

4. dah siap? eh-2 jangan save lagi, preview dulu.kalau jadi baru save, tak jadi? hm.usaha tuto lain lah ye? jangan lupe follow blog asma :)

Teringin nak kasut ni :'(
Thursday, July 4, 2013, 11:13 PM

asma teringin gila nak pakai kasut atas ni T.T mom, dad, can give me this? i'm really want this. huwaaa T.T kan best kalau mak ngan abah asma bagi ni as present hari jadi asma 27/8 ni. hmm. please, tolong, jebal T^T sekarang ni asma tak tahu kenapa asma suka pakai kasut ceni, tak lah sekarang ni ramai yang pakai flat, yang kasut tapak 14 inci, 14? OMO, gila ke hape? ye, sangat gile. haha, nono asma joke je. tapi taste asma lain, nak kasut macam atas tu.

macam mak asma cakap '' adik kau beli skirt kau nak jens '' haha. do i care? memang asma tak suke pakai skirt lah, *skirt panjang okey bukan skirt mcm artis tuh :3* asma suke jens, mcm jegging, tapi tak ketat sangat. asma tak suke pink, tapi suke warne black, white, yellow <- tak kuning sangat, macam gold tu ade sikit-sikit like blonde lah. blog asma pink? hish, tula, asma dalam proses nak tukar warne blonde, harap-harap menjadi, doakan asma ye? -_- kalau duk rumah, tak buat ape-ape, asma suke tidur, singing, dancing, rapping, drawing, but sometimes asma lebih suke drawing kat school je. asma suke gaduh ect, ngan adik, kakak, abang, kawan kat sch mase sch rendah, asma suke cari pasal ngan orang yang cari pasal ngan asma, erk? cane tu? k continue, ye asma memang suke gaduh, tapi tak mcm kawan asma, ade geng budak laki ni, mase asma darjah 6, budak-budak tu darjah 4, dieorang carik pasal, then kawan asma tu memang tak boleh org carik pasal ngan die, die buang tudung sekolah, die pukul budak junior tu. last-last budak-budak tu lari, haha kenape lari? takot? tu lah, agak-agak ah sikit, tengok orang la kalau nak carik pasal tu, jangan ingat aku skema kat sekolah dulu tu, kau boleh nak carik pasal? eh, nonono k. kawan asma skrg ni dah tak sesekolah ngan asma lagi :( die dah sekolah lain, tapi dengar cite die buat hal lagih, pukul senior pulak -_- insaf-insaf lah sayang. kite tu budak lagi okey? chill ;)

Mini Giveaway by DiyanaHani
, 7:35 PM

Assalamualaikum


klik banner dear :D

HADIAH :
-Moustache watch~1
-Perfume~2
-Keychain~3
-Spectacle~1
-Full Edited~1
-Banner GIF~2
-Header~3
-RM5~10
-Hadiah misteri~3
-Brooch+Pin Shawl~2
-Keychain Hp+Klip Rambut-2

 Apa tunggu lagi??!! Klik dan join ramai-ramai.